RECEPT: matcha-tiramisu van Soy and Seitan

Val jij ook als een blok voor groen eten? Dit groene toetje is een heerlijke vegan variatie op tiramisu. Geen mascarpone, suiker en eieren, wél noten, ahornsiroop en kokosmelk. Een recept voor ieder moment van het jaar. Bedacht door vegan foodblogger Kesja, van Soy and Seitan.  

Vegan ‘room’ van cashewnoten

Een veganistisch dessert maken is niet altijd even gemakkelijk. Wist je dat je door cashewnoten een nachtje te weken en te vermalen heerlijke vegan ‘room’ kunt maken? Zo heb je heel simpel een verfijnde basis voor je tiramisu. De rest is een eitje: ingrediënten mengen is genoeg!

Ook de cake bestaat niet uit bloem, ei en suiker, maar uit amandel- en speltmeel, ongeraffineerde suiker, kokosolie en plantaardige melk. Een prachtcombinatie van ingrediënten. Extra lekker met een beetje kokoslikeur!

Eindstand? Een heerlijke vegan tiramisu van noten, kokos en matcha. Probeer je dit recept thuis uit? Laat ons weten wat je ervan vond op Facebook of Instagram!
Benieuwd naar meer vegan recepten van Kesja? Ga naar www.soyandseitan.be

Receptkaartje voor matcha-tiramisu van Soy en Seitan.
Klik op het kaartje om het recept te bekijken. 
 

terug