NIEUW! Glutenvrije sojasaus

Eet je glutenvrij en geef je je maaltijd graag op een natuurlijke manier smaak? Dan moet je onze glutenvrije sojasaus sowieso in huis hebben. Een steengoede sojasaus met een heerlijke, rijke smaak.

Glutenvrije sojasaus wordt gemaakt van sojabonen, shochu (een distillaat van rijst), koji (een natuurlijke fermentatie-starter) en zeezout. Eenvoudig, maar oh zo lekker. Om die uitgebalanceerde smaak te krijgen, fermenteert 9 maanden langzaam, onder de handen van een Japanse brouwer met maar liefst 240 jaar ervaring. Het resultaat is een verfijnde, glutenvrije sojasaus die ook nog eens voordelig geprijsd is.
 
Sojasaus is als geüpgradede tafelzout: iedereen heeft het in huis en ieder gerecht wordt er beter van!
 

Inspiratie nodig?

Probeer deze recepten eens:
 
Winterse misosoep met pompoen en prei
Soba met seitan in pindasaus
Pickle van bleekselderij en radijs
Sushi!
 
 Biologische glutenvrije sojasaus van TerraSana.

Driekleurensushi met umeboshi, tamari en sushi ginger.
 
 

terug