Deze curry van Fitgirlcode maakt je blij!
Houd jij van curry’s, maar heb je moeite met het op smaak brengen ervan? Fitgirlcode, een online community voor vrouwen die fit willen worden of blijven, bedacht een heerlijk kruidig curryrecept voor je. Probeer het uit, want hij is echt de moeite waard!

Over Fitgirlcode

Fitgirlcode is opgericht door Aranka van der Voorden en is in korte tijd uitgegroeid tot een grote, online community die vrouwen inspireert en motiveert om de fitste versie van zichzelf te worden. De missie van Fitgirlcode? De wereld een gezondere en leukere plek maken. Op Fitgirlcode vind je dagelijks recepten en artikelen. Op zoek naar eet- en trainingsschema’s? Bekijk dan hun handige guides eens. Fitgirlcode geeft je de allerbeste handvaten om aan de slag te gaan met jezelf en jouw fit journey.
 

Tips voor een heerlijke (iets andere) curry

Heb je de curry graag wat natter? Voeg de laatste 10 minuten een potje van onze pure tomatensaus toe. Je kunt ook een kop water toevoegen. Gebruik dan ook iets meer kruiden: 1 tl garam masala en 1 tl van één van de andere kruiden uit het recept.

Wil je nog meer smaak? Wees dan bij voorkeur wat scheutiger met de garam masala en/of kerrie. Natuurlijk kun je de kerrie ook heel gemakkelijk vervangen door kurkuma.

Biologische kruiden van Bodenschätze
Fitgirlcode gebruikte de kruiden van Bodenschätze: een sympathiek Oostenrijks bedrijf met pure, biologische kruiden die op traditionele, niet geïndustrialiseerde wijze geproduceerd worden.

Kokoscurry met bloemkool, linzen en biologische naan van TerraSana.
 

terug