TerraSana op Biobeurs 2018!
We zijn er weer bij: Biobeurs 2018! Op 17 en 18 januari staat TerraSana met een grote stand (B.141) op de belangrijkste bio-vakbeurs van het jaar. We zullen weer een hoop nieuwe producten en voltooide productlijnen laten zien. Er is volop gelegenheid om het assortiment van bijna 400 producten te bekijken, te ervaren, proeven, vragen te stellen en informatie uit te wisselen.

Nieuwe en vernieuwde producten

In 2017 hebben we hard verder gewerkt aan onze merkidentiteit en het vernieuwen van de laatste lijnen en producten. We staken ruim 150 producten in een nieuw jasje, waaronder de unieke broodproducten en chips en introduceerden 26 nieuwe producten, waaronder de nu al enorm populaire triangles.


Films over herkomst en productiewijze

Daarnaast bracht TerraSana ook 2017 weer een bezoek aan een aantal Japanse producenten. Daar kwamen weer prachtige films uit voort die exact laten zien hoe authentiek de producten zijn en hoe traditioneel ze gemaakt worden. Kom het allemaal bekijken in de IJsselhallen in Zwolle!
 

Genomineerd voor favoriete bioproduct

Ben jij net als wij en vele anderen verliefd geworden op die lekkere triangles? Wat ons betreft hebben deze lekkere snacks alles wat je wilt in een snack: ze zijn bio, puur, low-fat, glutenvrij en uiteraard heerlijk knapperig. Zo vind je ze nergens! Op de eerste beursdag kun je stemmen bij het speciaal ingerichte stemgedeelte voor de genomineerden.

 

Kom kennismaken of bijpraten zodat we het gevoel van ‘positive eating’ samen kunnen delen!

Wanneer?
Woensdag 17 januari van 11.00 – 21.00
Donderdag 18 januari van 10.00 – 19.00

Waar?
Stand B.149, IJsselhallen, Zwolle

Meer informatie over toegangskaarten, plattegrond, exposanten vindt u op www.bio-beurs.nl  

TerraSana op Biobeurs 2017.
 
 

terug