Nieuwe treats voor de echte choco-lover!

Nieuwe treats voor de echte choco-lover!

Hoe kun je jezelf, je lief of je kind nu beter verwennen dan met chocola? Onze nieuwe choco-treats vind je vanaf volgende week in de winkels. Dit zijn geen gewone chocolaatjes, maar 7 unieke traktaties die uit een verrassende mix van ingrediënten bestaan. We geloven dat je af en toe ook verschrikkelijk moet kunnen genieten. Gewoon, omdat je het verdiend hebt. Onze favoriet? Amandelen gehuld in witte chocolade met kurkuma, gerold in kokos.

It’s the inside that counts.

De kern van de choco-treats bestaat uit topkwaliteit noten, zuidvruchten, kokos of gember van faire komaf. Het laagje chocolade en het jasje van bijvoorbeeld kokos of kaneel maken de treats helemaal af. Hier kun je heerlijk van genieten, alleen of samen.

Geef je het weg of geniet je er lekker zelf van?

Deze choco-treats zijn perfect als presentje of op tafel tijdens de feestdagen, maar het is ook echt begrijpelijk als je jezelf hiermee verwent. Hier kun je niet van afblijven!

Klik hier om ze alle 7 te bekijken:
 
De 7 soorten heerlijke choco-treats van TerraSana. Bijzondere combinaties, en natuurlijk allemaal 100% biologisch. Om heerlijk van te genieten, alleen of samen.


De tempting truffles van TerraSana, helemaal nieuw! 100% biologisch, om heerlijk van te genieten!

terug