NIEUW! Gemberpuree en sushi gember
Houd jij van gember? Dan word jij sowieso blij van onze twee allernieuwste aanwinsten: sushi gember en gemberpuree. Ze bevatten de beste gember uit de wereld, want die komt namelijk uit Fiji. Een gebied met één van de schoonste bodems ter wereld. Hier kun je zorgeloos van genieten!
 
Gember past eigenlijk overal bij. Zoet en hartig, vlees en vegetarisch, drankjes of voedzame maaltijden: je kunt het zo gek niet bedenken of gember haalt je gerecht helemaal op.
 

Nieuw! Gemberpuree

Heb jij ook niet altijd zin om verse gember te raspen? Geef je gerecht dan in een paar seconden een overvloed aan smaak met deze nieuwe biologische gemberpuree. Het zit in een handig potje dat altijd in je koelkast past.
 
Heerlijk in een marinade, saus, dressing of soep, maar ook in zoete baksels of smoothies.

De nieuwe biologische gemberpuree van TerraSana!
 

Nieuw! Sushi gember

Houd je van sushi en kun je echt niet zonder die flinterdunne plakjes ingelegde gember? Dit kleine potje van 190 g zit er bomvol mee. Japanners eten sushi gember tussen de hapjes sushi door, omdat gember smaken neutraliseert. Zo komt ieder stukje sushi volledig tot zijn recht. Tegenwoordig wordt sushi gember vaak gebruikt als ‘bijgerecht', net als wasabi en sojasaus. Ook lekker bij een salade, op een broodje of een (vega) hamburger.

De nieuwe biologische sushi gember (ingelegde gember) van TerraSana!
 

Gember van het paradijselijke Fiji

Beide gemberproducten komen van het paradijselijke Fiji. De gember groeit in de ongerepte natuur, in de ‘raintree forest’ op het grootste eiland Viti Levu. De vulkanische grond is hier bijzonder vruchtbaar en bovendien relatief ‘nieuw’. De bodem is één van de schoonste ter wereld. Daarnaast is op Fiji geen grootschalige industrie. Minimale vervuiling dus!
 

100% bio, kleinschalig en traditioneel

De boeren verbouwen gember op kleine schaal, 100% biologisch en maken gebruik van traditionele methoden. Onkruid wordt handmatig verwijderd. Onze producent is erg betrokken bij de community en beweert ’s werelds puurste gember te verbouwen.
 
Proeven? Ga naar een (online) natuurvoedingswinkel bij jou in de buurt!


Salade met een dressing van shoyu, sushi-azijn, sesamolie, gemberpuree en knoflook.
Gemberpuree is heerlijk in een dressing als deze, probeer hier maar eens uit. 

 
 

terug