NIEUW! Heerlijke glutenvrije triangles!
Soms heb je gewoon even behoefte aan een lekkere, hartige snack. Hoe fijn is het dan als je een glutenvrije, low-fat variant bij de hand hebt? Deze nieuwe, biologische triangles zijn echt het proberen waard!


Glutenvrije triangles van TerraSana, heerlijk!     

Puur alternatief met 50% minder vet
Deze triangles bevatten geen onnodige ingrediënten en zijn dan ook een bewuste, verantwoorde keuze. Ze zijn niet gefrituurd, maar met behulp van een hittepers gestanst. Hierdoor bevatten ze maar liefst 50% minder vet dan de gewone tortillachips. Dat is toch fijn?
 
Verantwoord genieten!
Ook niet onbelangrijk, deze glutenvrije triangles zijn heel erg betaalbaar. Een snel, puur en lekker alternatief voor iedereen die graag wil genieten met een lekkere hartige snack. Natuurlijk zijn ze gemaakt van 100% biologische ingrediënten, zoals je dat van ons gewend bent. 
 
Dippen?
Dippen kan natuurlijk goed met de vernieuwde tzatziki, hummus of dipsauzen.
 
Verkrijgbaar in 4 heerlijke smaken: maïs, rijst, maïs met peulvruchten, maïs met boekweit en amarant.
 
 De triangles van TerraSana, gemaakt van maïs, plantaardige olie en zeezout.     De triangles van TerraSana, gemaakt van rijst, plantaardige olie en zeezout.     De triangles van TerraSana, gemaakt van maïs, boekweit, amarant, plantaardige olie en zeezout.    De triangles van TerraSana, gemaakt van maïs, peulvruchten, plantaardige olie en zeezout.
 
Meer weten over de ingrediënten en voedingswaarde? Klik hier
 

terug