NIEUW! 2-mix notenpasta!

Heerlijke mix van biologische hazelnoten en amandelen

Na de populaire 3-mix en 4-mix introduceren we nu een nieuwe gemengde notenpasta: de 2-mix. Na veel vragen van klanten en uitgebreide smaaktesten werd deze heerlijke mix van luxe hazelnoten en amandelen de winnaar.  Een heerlijke, huisgemaakte notenpasta die op iedere keukentafel goed staat!
 
Puur en biologisch: 100% noten
Puurdere producten dan onze notenpasta’s zijn bijna niet te vinden. 100% vermalen noten in een potje, met trots in eigen huis bereid. We gebruiken de beste kwaliteit biologische noten, zodat we zeker zijn van de juiste pure smaak. Erg belangrijk. Want toevoegingen, daar doen we niet aan. Ook zout voegen we niet toe, tenzij we dit expliciet op de verpakking vermelden. De 2-mix is verkrijgbaar in 250 g. Daarnaast hebben we nóg 15 heerlijke soorten, waarvan 9 soorten ook in 500 g beschikbaar zijn. Voor de grote liefhebber!
 
TerraSana positive eating
TerrasSana maakt al 35 jaar biologische producten die écht voeden: die goed doen voor je lichaam en geest, én de wereld om ons heen. Voeding waarvan iedereen energie en een glimlach op z’n gezicht krijgt. Want écht goed eten deel je graag. Samen. Dat is positive eating!


 

terug